Eddy verrast: de voordelen in de klas

Motiverend

Eddy heeft veel menselijke trekken en een zachte uitstraling. Daardoor heeft hij een natuurlijke aantrekkingskracht op kinderen die vervolgens, intrinsiek gemotiveerd, met hem willen communiceren. Hij zal de leerlingen dan op hun niveau uitdagen door vragen te stellen en feedback te geven op wat de leerlingen doen. Bijna spelenderwijs werken Eddy en de leerling(en) samen aan de leerstof.

Overal inzetbaar

Door Eddy's vele toepassingen is hij zowel in de onder- als in de bovenbouw op zijn plek, individueel en in groepsverband. Bovenbouwleerlingen kunnen, met Eddy's maak- en gebruiksomgeving, invloed uitoefenen op wat Eddy doet en kan. Met Eddy werken leerlingen onbewust aan hun 21e-eeuwse vaardigheden. Je neemt Eddy gemakkelijk overal mee naartoe. Binnen het schoolgebouw, de naschoolse opvang, naar evenementen. Zo maken veel mensen kennis met Eddy, en dat is ideaal om deze onderwijsvernieuwing uit te dragen.

Eenvoudig in gebruik

Via de maak- en gebruiksomgeving kun je, zonder technische kennis, lessen met Eddy ontwikkelen. Eddy is zo geprogrammeerd, dat je op een intuïtieve manier zijn toepassingen kunt aanpassen én uitbreiden. En je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden: in de Winkel zie je activiteiten die je, vaak gratis en soms tegen betaling, kunt gebruiken. Als je dat wilt, kunt je je eigen activiteiten delen met anderen.